Printen | E-mail

WAYO AFRICA Green Camps en wandelsafari´s

WAYO Green Camp

WAYO Green Camps en Safari’s

WAYO Green Camps en Safaris krijgt niet voor niets speciale aandacht van ons. WAYO Africa biedt fantastisch safari en excursie mogelijkheden aan. Het is de manier om de drukte in het noorden van Tanzania te mijden. Regelmatig krijgen we de opmerking, “We willen graag naar het noorden van Tanzania, maar niet naar de drukte.”
Met WAYO Green Camps hebben we de beste oplossing voor u gevonden. WAYO Green Camps beschikt verder over de beste (wandel)gidsen in Tanzania en is het opleidingsinstituut voor de Rangers in het noorden van Tanzania. Bij WAYO Green Camps bent u dus in de beste handen onder de beste omstandigheden. De manier om het noorden van Tanzania op een historisch authentieke manier te ervaren. Speciale plekken in Manyara en de Serengeti, weg van de drukte en toch volop in de natuur. Het kan dus wel!! De keuze qua accommodatie voor uw safari is zeer gevarieerd. Maar als u Tanzania op een authentieke en unieke manier wilt ervaren, midden in de natuur, dan zijn de Green Camps midden in de parken de ultieme plek om te verblijven.

WAYO AFRICA, natuurvriendelijke safari activiteiten

WAYO Africa is de enige organisatie die u verschillende excursies en activiteiten kan aanbieden en dus niet alleen game drives. Zo wordt er ook minder CO2 veroorzakende activiteiten aangeboden zoals kanosafari’s, fietsen/mountainbiken of wandelsafari’s. Deze laatste is echt aan te bevelen om op een geheel andere manier van dieren en natuur te genieten. Zie de mogelijkheden voor activiteiten op onze website.

WAYO Africa, wandelsafari en trekking

WAYO Africa biedt zowel wandelsafari’s als trekking safari’s aan van 2 dagen tot een hele week. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de eco-vriendelijke WAYO Green Camps. Het is niet mogelijk om op een meer CO2 neutralere manier een week in de bush te verblijven. Deze wandelsafari’s in de Serengeti kunnen alleen maar gemaakt worden in de zogenaamde wandelzones.

WAYO AFRICA, camping

WAYO AFRICA, Green Camps zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig zijn op te zetten met zo weinig mogelijk impact op de natuur. Zo wordt er gebruik gemaakt van zonnepanelen voor de verlichting en is er een eigen systeem om water te filteren. Er wordt geen gebruik gemaakt van luidruchtige en diesel verslindende generatoren en plastic afval wordt gemeden. Geen gebruik van duizenden plastic flessen per jaar, maar het gefilterde water wordt in aluminium waterflessen aan de gasten gegeven.

WAYO green camp locaties

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap