Zoeken

Zimbabwe gerelateerde links

- Wikipedia Zimbabwe
- Zim. Tourism Authority
- BBC pagina Zimbabwe

Veiligheid

Zimbabwe is voor de toeristen momenteel weer een overwegend veilig land. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal en zakkenrollen voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand. Voor meer reisadvies klik hier

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. November t/m maart is het echter regentijd.

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Overzicht Zambezi kanosafaris Zimbabwe

Zambezi kanosafari’s en wandelsafari’s in Mana Pools NP in Zimbabwe spreekt veel avontuurlijke reizigers tot de verbeelding. En terecht natuurlijk.

Langs de Zambezi rivier komt u op de meest oorspronkelijke manier onmiddellijk in contact met de flora en fauna en waant u zich als de ontdekkingsreiziger die te voet of per kano de oevers van de Zambezi en Mana Pools ontdekt.
Beleef hoe u te midden van de natuur dicht bij olifanten, buffels maar ook leeuwen en wilde honden kunt komen. Besef dat er meer ogen van dieren op u zijn gericht, dan u ogen van de dieren ziet. U leeft midden in de natuur.

We hebben voor u diverse Zambezi kanosafari’s geselecteerd. De Zambezi kanosafari’s starten in Kariba, Chirundu of in Mana Pools en eindigen in Chirundu, Mana Pools, Chewore of Kanyemba. Met deze diverse vertrek- en aankomstplaatsen kunnen we een zestal Zambezi kanosafari’s aanbieden.

Begint of eindigt de Zambezi kanosafari in Mana Pools, dan is dat natuurlijk een uitstekende mogelijkheid om daaraan een wandelsafari te koppelen. 
Kijk hiervoor bij de Mana Pools wandelsafari’s op deze website.

Let op: Een Zambezi kanosafari is voor avontuurlijke en sportieve mensen die er geen probleem mee hebben om even zonder luxe te kamperen in vaak rustieke mobiele kampen. Wilt u iets meer luxe, dan kunnen we ook deze variant van de Zambezi kanosafari aanbieden.

Wilt u toch nog meer luxe? Tijdens een lodge safari in Mana Pools wordt een kanosafari ook als activiteit aangeboden. Een goed, maar vaak wel duurder alternatief. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Boek uw Zambezi kanosafari in Mana Pools National Park bij Going Africa Safaris.

Luxe Zambezi kanosafari langs de oevers van Mana Pools, 4 dagen

Luxe Zambezi kanosafari vier dagen op een luxe maar avontuurlijke en sportieve manier langs de oevers van Mana Pools in Zimbabwe. Deze kanosafari is eenvoudig te verlengen met een wandelsafari in Mana Pools.


Lees meer »

Zambezi kanosafari Kariba naar Kanyemba, 10 dagen

Zambezi kanosafari in tien dagen op een avontuurlijke en sportieve manier van Kariba naar Kanyemba per kano in Zimbabwe.


Lees meer »

Zambezi kanosafari Chirundu naar Kanyemba, 8 dagen

Zambezi kanosafari in acht dagen op een avontuurlijke en sportieve manier van Chirundu naar Kanyemba in Zimbabwe.


Lees meer »

Zambezi kanosafari Kariba naar Mana Pools, 6 dagen

Zambezi kanosafari op een avontuurlijke en sportieve manier in zes dagen van Kariba naar Mana Pools in Zimbabwe. Deze kanosafari is eenvoudig te verlengen met een wandelsafari in Mana Pools.


Lees meer »

Zambezi kanosafari Chirundu naar Mana Pools, 4 dagen

Zambezi kanosafari in vier dagen op een sportieve en avontuurlijke manier van Chirundu naar Mana Pools in Zimbabwe. Deze kanosafari is eenvoudig te verlengen met een wandelsafari in Mana Pools.


Lees meer »

Zambezi kanosafari Mana Pools naar Chawore, 4 dagen

Zambezi kanosafari van vier dagen op een sportieve en avontuurlijke manier van Mana Pools naar Chawore in Zimbabwe.


Lees meer »

Zambezi kanosafari Kariba naar Chirundu, 3 dagen

Zambezi kanosafari in drie dagen op een avontuurlijke en sportieve manier van Kariba naar Chirundu in Zimbabwe.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap