Printen | E-mail

Overzicht Zambezi kanosafaris Zimbabwe

Zambezi kanosafari’s en wandelsafari’s in Mana Pools NP in Zimbabwe spreekt veel avontuurlijke reizigers tot de verbeelding. En terecht natuurlijk.

Langs de Zambezi rivier komt u onmiddellijk in contact met de flora en fauna en op de meest oorspronkelijke manier. Voel u als de ontdekkingsreiziger die te voet of per kanosafari de oevers van de Zambezi en Mana Pools ontdekt.
Onderga hoe u te midden van de natuur dicht bij olifanten, buffels maar ook leeuwen en wilde honden kunt komen. Besef dat er meer ogen van dieren op u zijn gericht, dan u ogen van de dieren ziet. U leeft midden in de natuur.

We hebben voor u diverse Zambezi kanosafari’s geselecteerd. De Zambezi kanosafari’s starten in Kariba, Chirundu of in Mana Pools en eindigen in Chirundu, Mana Pools, Chewore of Kanyemba. Met deze diverse vertrek- en aankomstplaatsen zijn we in staat een zestal Zambezi kanosafari’s aan te bieden.

Begint of eindigt de Zambezi kanosafari in Mana Pools, dan is dat natuurlijk een uitstekende mogelijkheid om een wandelsafari te koppelen aan de kanosafari.
Kijk hiervoor bij de Mana Pools wandelsafari’s op deze website.

Let op: Een Zambezi kanosafari is voor avontuurlijke en sportieve mensen die er geen probleem mee hebben om even zonder luxe te kamperen in vaak mobiele rustieke kampen. Wilt u iets meer luxe, dan hebben we ook een luxe variant van de Zambezi kanosafari.

Wilt u toch nog meer luxe? Tijdens een lodge safari in Mana Pools wordt een kanosafari ook als activiteit aangeboden. Een goed, maar vaak wel duurder alternatief. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Boek uw Zambezi kanosafari in Mana Pools National Park bij Going Africa Safaris.

Luxe Zambezi kanosafari langs de oevers van Mana Pools, 4 dagen

Luxe Zambezi kanosafari vier dagen op een luxe maar avontuurlijke en sportieve manier langs de oevers van Mana Pools in Zimbabwe. Deze kanosafari is eenvoudig te verlengen met een wandelsafari in Mana Pools.


Lees meer »

Zambezi kanosafari Kariba naar Kanyemba, 10 dagen

Zambezi kanosafari in tien dagen op een avontuurlijke en sportieve manier van Kariba naar Kanyemba per kano in Zimbabwe.


Lees meer »

Zambezi kanosafari Chirundu naar Kanyemba, 8 dagen

Zambezi kanosafari in acht dagen op een avontuurlijke en sportieve manier van Chirundu naar Kanyemba in Zimbabwe.


Lees meer »

Zambezi kanosafari Kariba naar Mana Pools, 6 dagen

Zambezi kanosafari op een avontuurlijke en sportieve manier in zes dagen van Kariba naar Mana Pools in Zimbabwe. Deze kanosafari is eenvoudig te verlengen met een wandelsafari in Mana Pools.


Lees meer »

Zambezi kanosafari Chirundu naar Mana Pools, 4 dagen

Zambezi kanosafari in vier dagen op een sportieve en avontuurlijke manier van Chirundu naar Mana Pools in Zimbabwe. Deze kanosafari is eenvoudig te verlengen met een wandelsafari in Mana Pools.


Lees meer »

Zambezi kanosafari Mana Pools naar Chawore, 4 dagen

Zambezi kanosafari van vier dagen op een sportieve en avontuurlijke manier van Mana Pools naar Chawore in Zimbabwe.


Lees meer »

Zambezi kanosafari Kariba naar Chirundu, 3 dagen

Zambezi kanosafari in drie dagen op een avontuurlijke en sportieve manier van Kariba naar Chirundu in Zimbabwe.


Lees meer »

 

  Calamiteitenfonds  
 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap