Zoeken
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Zambia, lodge safari reizen en kampeersafari´s door het legendarische en ongerepte Afrika.

Ervaar Zambia met Going Africa Safaris.

Het nog relatief onbekende safariland Zambia is zich toeristisch enorm aan het ontwikkelen. Daarbij gesteund door de prachtige ongerepte natuur en de vriendelijke bewoners van Zambia. Deze combinatie maakt dat Zambia nog steeds haar charme heeft behouden. Zambia is een enorm groot land waardoor vooral de rust en de ruimte opvallen. Hierdoor liggen de parken in Zambia ook wat verder uit elkaar. Dit met een nog niet optimaal werkende infrastructuur maakt dat Zambia nog zoveel in zich heeft van het oorspronkelijke Afrika.
Zambia is een land voor een echte liefhebber van Afrika en bewonderaar van de natuur. Zambia is vooral bekend geworden vanwege de legendarische Afrikaanse wandelsafari, ’s-werelds grootste watervallen Victoria Falls, de nationale parken North- en South Luangwa, Kafue en Lower Zambezi met haar rijke dierenwereld, de kanosafari’s op de woeste Zambezi Rivier, natuurlijk de Victoria watervallen en de adembenemende meren en moerassen met een overvloed aan vogels.
En dan nog doen we veel bezienswaardigheden van Zambia tekort. Bijvoorbeeld Liuwa plains NP gelegen in het uiterste westen van Zambia tegen Angola aan. Hoewel Liuwa plains NP seizoensgebonden bezocht kan worden ver van de gebaande paden af is gelegen is de weg er naartoe een groots avontuur. Deze Mango tree road met haar vriendelijke bewoners, vele mangobomen en diepe zand laten je kennis maken met het typische Zambia.

Een unieke en complete safari naar Zambia start bij Going Africa Safaris. Of het nu om een kampeersafari of luxe lodge safari reizen gaat.

kaart Zambia

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap