Zoeken


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.

Vertrek

Deze luxe Zambia lodge safari reis is het vanaf maart t/m oktober beschikbaar en kan op elke gewenst moment beginnen.

Aantal deelnemers

Dit is geen groepsreis. Op de safari is een eenpersoonstoeslag van toepassing.

Seizoenen

Laag 
april - mei,
16 - 30 nov.

Tussen
juni
1 -15 nov.

Hoog
juli t/m oktober

Inbegrepen bij deze safari

 • Meet and greet
 • Alle Transfers
 • Overnachtingen
 • Maaltijden volgens reisschema
 • Drankjes waar fully inclusive (behalve geïmporteerde dranken)
 • Entree gelden nationale parken
 • Activiteiten onder begeleiding van een Engels sprekende gids

Niet inbegrepen bij deze safari

 • Internationale vluchten
 • Visum
 • Drankjes bij Flatdogs en Marmba
 • Geïmporteerde drankjes
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Activiteiten niet in de tourprijs opgenomen
 • Persoonlijke verzekeringen
 • Vertrekbelasting bij transfer per vlucht
 • Maaltijden niet opgenomen in het reisschema.

Vliegtickets

Tenzij in het reisschema is aangegeven zijn alle vluchten niet inbegrepen. Afhankelijk van de gekozen safari is vliegen op Lusaka de meest gebruikelijke. Terug vliegen vanaf Livingstone en via Johannesburg is ook mogelijk. Wanneer u uw safari verlengt in bijvoorbeeld Malawi is terug vliegen vanaf Lilongwe een optie. U kunt zelf bepalen welke vlucht het best past. We adviseren u goed te letten op overstaptijden vanwege het risico op achterblijven van bagage.
We verwachten niet dat u uw safari zonder bagage wilt beginnen.
Graag verwijzen we ook naar onze policy voor vliegtarieven op deze site.

Indien gewenst regelen wij ook graag de vluchten voor u.

Visum en paspoort

U hebt een visum nodig aan te vragen bij de Ambassade of aan de grens. Voor de aanvraag hebt u een geldig paspoort, een reisbevestiging, één pasfoto en het bewijs van inenting tegen gele koorts nodig. Koopt u een visum aan de grens, dan heeft u alleen een geldig paspoort nodig. Uw paspoort dient nog 6 maanden geldig te zijn na terugkomst uit Zambia. Deze bepalingen wijzigingen regelmatig. Sinds 2015 is het ook mogelijk om het visum online aan te vragen.Printen | E-mail

Zambia lodge safari 13-daagse - Kafue, South luangwa en Lower Zambezi

Beleef de ongerepte wildernissen van Kafue NP, South Luangwa NP en Lower Zambezi NP in één safari. Een grote diversiteit aan dieren en belevenissen in de meest vooraanstaande natuurparken van Zambia.
Deze reis laat u kennis maken met het allerbeste wat de Zambiaanse bush op het gebied van wilde dieren, natuur, avontuur, cultuur en ontspanning u te bieden heeft. Een exclusieve ervaring die u misschien al graag had willen maken en - niet onbelangrijk - gecombineerd met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Korte beschrijving

Dag 1, 2 en 3: Livingstone
Na aankomst op het vliegveld van Livingstone wordt u naar Maramba River lodge gebracht. De lodge ligt langs een fraaie rivier net buiten Livingstone en langs een fraaie rivier, waar regelmatig nijlpaarden en olifanten komen. Aan de overkant van de rivier ligt het Mosi-oa-Tunya Nationaal Park. Maramba River Lodge is een eenvoudige lodge van waaruit u prima activiteiten kunt ondernemen zoals een bezoek aan de watervallen bezoeken of deelnemen aan één van de andere excursies rondom de watervallen. De receptie van Maramba River Lodge helpt u graag bij het boeken van de optionele excursies. U overnacht in één van de chalets of luxe tenten. Beiden hebben en-suite faciliteiten.
Overnachting: Maramba River Lodge (ontbijt)

Dag 4, 5 en 6 Lower Zambezi NP
U wordt via een transfer over de weg naar het vliegveld van Livingstone gebracht voor uw vlucht naar Lusaka. Op het vliegveld van Lusaka is nog een meet and greet gepland waarna u via een transfer over de weg naar Kanyemba lodge rijdt. De Kanyemba Lodge ligt langs de oever van de Lower Zambezi, omringd door een prachtige natuur en op korte afstand van een aantal lokale dorpjes die bewoond worden door de Goba stam. De lodge bestaat uit slechts vijf chalets, een honeymoon suite en een familie chalet met drie slaapvertrekken. Elk chalet staat in de schaduw van reusachtige mangobomen en heeft een eigen privé veranda met uitzicht op de rivier. De centrale lodge beschikt over een dinergelegenheid, een bar, een lounge en een bibliotheek. Tijdens de warme uurtjes kunt u afkoelen in het zwembad of relaxen in de schaduw. De activiteiten voor de komende dagen (twee per dag) bij de lodge bestaan uit game drives (waarvan één volle dag game drive in Lower Zambezi NP), wandelsafari's, kanosafari's, vissafari's en een bezoek aan een dorpje. U overnacht in één van de chalets.
Overnachting: Kanyemba Lodge (fully inclusive).

Dag 7, 8 en 9: South Luangwa NP
Via een transfer over de weg wordt u naar Lusaka gebracht vanwaar u doorvliegt naar Mfuwe. Op het vliegveld van Mfuwe wordt u ontvangen en naar Flatdogs Camp gebracht. Hier verblijft u de komende drie nachten. Het kamp ligt langs de oevers van de Luangwa River. Van hieruit maakt u game drives om de omgeving verder te verkennen en de wilde dieren te zoeken. De chalets zijn allen voorzien van en-suite faciliteiten, ventilator, klamboe en een veranda. Verder is er een restaurant, bar en een zwembad aanwezig. Per dag maakt u twee gamedrives om South Luangwa in alle rust verder te verkennen. U overnacht in één van de chalets.
Overnachting: Flatsdogs (volpension)

Dag 10, 11 en 12: Kafue NP
U wordt teruggebracht naar Mfuwe Airport voor uw vlucht naar Lusaka. Vanaf Lusaka wordt u via een transfer over de weg naar Ila Safari Lodge gebracht. De komende dagen verblijft u hier en kunt u gamedrives, wandelsafari's, boottochten en sunset cruises maken (2 activiteiten per dag). De open vlaktes bieden goede kansen om naast andere dierensoorten ook de cheeta te spotten. Deze mogelijkheid is er niet in de andere parken. Ila Safari Lodge ligt langs de Kafue rivier in de wildernis en trekt alleen daardoor al vaak dieren aan. De kamers zijn privacyvriendelijk gelegen, zodat u van de rust en natuur kunt genieten. In Zambia zijn er geen hekken die de wilde dieren op afstand houden, daarom is overnachten in de bush een ultieme ervaring.
Overnachting: I la Safari Lodge. (fully Inclusive)

Dag 13 Vertrek
In de loop van de dag wordt u via een transfer over de weg naar het vliegveld van Lusaka gebracht voor uw vlucht terug naar Nederland.

PRIJSINDICATIE PER PERSOON 2020

€ 4.270,00 (laagseizoen)
€ 5.595,00 (hoogseizoen)
Single Supplement is op aanvraag.

Going Africa Safaris kiest er voor om voor deze voorbeeldsafari de prijs als indicatie weer te geven. Dit doen we omdat de prijzen in de regel afhankelijk zijn van een of meerdere factoren zoals bijvoorbeeld:
# Koers USD/EURO
# Reisperiode
# Aantal deelnemers
# Gewenste aanpassingen
# Etc…..

Heeft u belangstelling voor deze safari, neem dan vrijblijvend contact met ons op en we sturen u graag een passend voorstel met de juiste prijs zoals deze voor u en uw (misschien aanvullende) wensen wordt.

Wilt u dat uw zintuigen nog meer geprikkeld worden?

Dat is mogelijk. Door op onderstaande link te klikken, maakt u de safari al een klein beetje mee. U treft dan meer foto’s, informatie over de accommodaties en gebieden aan. Veel plezier en neem bij vragen gerust contact op met ons.

Zambia lodge safari

Eventueel deze safari aanpassen?

Bovenstaande safari is een voorbeeld safari. Natuurlijk is het mogelijk om afhankelijk van het budget van de genoemde accommodaties af te wijken. In de regel begroten we deze voorbeeld reizen omdat we voor het betreffende jaar in uw voordeel betere combinatie prijzen krijgen of vinden dat betreffende accommodaties een juiste of betere prijs/kwaliteit verhouding hebben. Maar bijna elke route is aan te passen aan uw wensen en uw budget. Er zijn erg veel mogelijkheden en de accommodaties die we op de website aangeven kunnen u hierbij helpen. Staat een bepaalde accommodatie er (nog) niet bij, dan houdt dat niet in dat we deze accommodatie niet aan kunnen bieden. Vraag ons dus ten allen tijde naar de mogelijkheid om uw wens in te vullen. Het moet wel heel erg gek zijn wanneer we uw wens niet in kunnen vullen. Daarbij willen we wel aan bepaalde kwaliteitseisen blijven voldoen.

Bagage limiet

Vanwege de binnenlandse vlucht(en) kent deze safari de volgende bagagelimiet per persoon. Een reistas (geen harde koffers) van maximaal 15 kg en een stuk handbagage van maximaal 5 kg. 

Routekaart

De route kaart kunt u vinden wanneer u op de betreffende link klikt onder het kopje "Wilt u dat uw zintuigen nog meer geprikkeld worden?".« Terug naar het overzicht

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap