Zoeken


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.

Vertrek

Deze prive lodge safari in Zimbabwe is april t/m oktober beschikbaar en kan op elke gewenst moment beginnen.

Aantal deelnemers

Dit is geen groepsreis. Op de safari is een eenpersoonstoeslag van toepassing.

Seizoenen

Laag
april - juni

Hoog
juli - oktober

Inbegrepen bij deze safari

Alle transfers, maaltijden en activiteiten zoals omschreven in de reisbeschrijving en onder begeleiding van professionele gidsen.

Niet inbegrepen bij deze safari

Vluchten en transfers niet vallende onder het reisschema, aanvullende activiteiten in Victoria Falls, persoonlijke uitgaven, drankjes bij Ilala Lodge, visums, annulering- en/of reisverzekering (waaronder bagage/ziektekosten) en premium geïmporteerde wijnen, champagnes, spirits en likeuren waar de drankjes inclusief zijn.

Vliegtickets

De heen- en terugvlucht naar Johannesburg en doorvluchten naar bijvoorbeeld Victoria Falls zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Visum en paspoort

Voor Zimbabwe heeft u een visum nodig. U moet in het bezit zijn van een paspoort dat minimaal nog 2 lege, naast elkaar gelegen pagina's bevat en dat tot 6 maanden na terugkomst in Nederland nog geldig is. Voor een uitstapje naar Zambia heeft u ook een visum nodig en gelden de zelfde eisen v.w.b. het paspoort. Deze bepalingen wijzigingen regelmatig.Printen | E-mail

11-daagse Zimbabwe lodge safari naar de hoogtepunten van Zimbabwe.

Deze luxe Zimbabwe lodge safari is een 11-daagse privé lodge safari naar de hoogtepunten van Zimabwe. De Victoria watervallen, Lake Karibu, Mana Pools en Hwange NP laten u verstelt staan van wat Zimbabwe te bieden heeft. Deze afwisselende en luxe lodge safari door Zimbabwe een prive safari en haalt het beste uit Zimbabwe op een fijne en relaxte manier.

Routebeschrijving

Dag 1 en 2: Victoria Falls
Na aankomst in Victoria Falls wordt u ontvangen door een vertegenwoordiger van Going Africa Safaris en naar Ilala Lodge gebracht waar u de komende twee nachten verblijft. U bezoekt één van de zeven wereldwonderen, de Victoria watervallen en de omliggende gebieden. Illala Lodge ligt vlak bij deze watervallen. Er worden regelmatig dieren gespot bij de lodge omdat deze grenst aan het nationale park. De ruime kamers zijn allen en-suite. Er is een à la carte restaurant waar u onder een rijke sterrenhemel van het diner en met het donderend geluid van de watervallen op de achtergrond kunt genieten. Via de receptie kunt u diverse optionele activiteiten boeken.  
Overnachting: Ilala Lodge (Ontbijt)

Dag 3 en 4: Lake Kariba
Na een vroeg ontbijt wordt u naar Victoria Falls gebracht en vliegt u naar Lake Kariba. Bij aankomst op Bumi airstrip wordt u ontvangen door een vertegenwoordiger van Musango Safari Camp en wordt u via een transfer over de weg en per boot naar Musango Safari Camp gebracht. U verblijft 2 nachten in deze mooie lodge die prachtig is gelegen op een privé-gebied op een eiland in Matusadona National Park en met uitzicht op de Ume River en Matusadona Mountains. Musango is de enige lodge bij Lake Kariba die door de eigenaren wordt gerund. Musango bezit 6 grote luxe safaritenten met en-suite faciliteiten. Ook bezit Musango twee grote honeymoon suites met ieder een klein privé buitenbad. Uw professionele gids is zelf een uitstekende fotograaf en vogelkenner en zorgt er voor dat het u aan niets ontbreekt in dit wildlife paradijs.
Overnachting: Musango Safari Camp (fully inclusive)

Dag 5, 6 en 7: Mana Pools
U wordt naar Bumi airstrip gebracht en vertrekt per vlucht naar de airstrip van Mana Pools. Na aankomst in Mana Pools, wordt u ontvangen door een vertegenwoordiger van de African Bush Camps en in een game drive tempo naar Zambezi Expeditions gereden.  Zambezi Expeditions is een luxe mobile bush camp en staat garant voor een avontuurlijk verblijf in Mana Pools. Zambezi Expeditions Camp telt slechts 12 bedden in zes luxe tenten waardoor exclusiviteit gewaarborgd is. De komende dagen gaan we door middel van game drives, bush- en kano excursies op de Zambezi Rivier vooral op zoek naar de wilde dieren. Mana Pools kent een zeer rijke variatie aan wildlife zoals alle grote katachtigen, wilde honden, olifanten, buffels, kudu’s, eland antilopes en waterbokken. Kanovaren is een prachtige manier om in alle rust van de bush langs de oevers te glijden. Veelvuldig staan de wilde dieren u onverschillig aan te staren. Vaak zijn ze zich ook niet bewust van uw aanwezigheid. Zambezi Expeditions is alleen beschikbaar in de periode mei tot en met oktober.  
Overnachting: Zambezi Expeditions (fully inclusive)
Inclusief: transfers, maaltijden, twee game activiteiten per dag, lokale drankjes en entreegelden
Exclusief: premium drankjes en wasgoed
Activiteiten: game drives, kano safari's en vissen.

Dag 8, 9 en 10: Hwange National Park 
Na het ontbijt wordt u opgehaald en naar Mana Pools Airstrip gebracht om vervolgens met een transfervlucht naar Hwange NP te worden gebracht waar u de komende drie nachten bij Somalisa Expeditions verblijft. Somalisa Expeditions is een charmant, klein en exclusi ef camp en staat bekend als plek waar olifanten zich ook prima thuis voelen. Somalisa Expeditions ligt in een privé concessie in het hart van het Hwange National Park en beschikt over een kleine splash (Elephant)pool om op de heetste momenten van de dag even af te koelen. Wat Somalisa Expeditions daarin bijzonder maakt is dat u de splash pool regelmatig met dorstige olifanten moet delen! (video). De komende dagen maakt u vanuit Somalisa Expeditions diverse game drives in open safari voertuigen (video). Omdat Somalisa Expeditions in een eigen concessie ligt, is het tijdens de game drives ook mogelijk om de auto uit te stappen om onder begeleiding van een gewapende gids via een wandelsafari de sporen van leeuwen, olifanten of andere dieren te volgen. Ook is het mogelijk om in het concessiegebied een night game drive te maken. Maar u verkent natuurlijk ook Hwange NP en bezoekt u de diverse waterholes.
Overnachting: Somalisa Expeditions. (fully inclusive)

Dag 11: Vertrek
Deze Zimbabwe lodge safari naar de hoogtepunten van Zimbabwe eindigt vandaag na het ontbijt met een transfer over de weg naar Victoria Falls. (O)

PRIJSINDICATIE PER PERSOON 2020

De prijs vanaf € 4.495,00 (laagseizoen) tot € 6.290,00 (hoogseizoen).

Single Supplement is op aanvraag.

Going Africa Safaris kiest er voor om voor deze voorbeeldsafari de prijs als indicatie weer te geven. Dit doen we omdat de prijzen in de regel afhankelijk zijn van een of meerdere factoren zoals bijvoorbeeld:
# Koers USD/EURO
# Reisperiode
# Aantal deelnemers
# Gewenste aanpassingen
# Etc…..

Heeft u belangstelling voor deze safari, neem dan vrijblijvend contact met ons op en we sturen u graag een passend voorstel met de juiste prijs zoals deze voor u en uw (misschien aanvullende) wensen wordt.

Wilt u dat uw zintuigen nog meer geprikkeld worden?

Dat is mogelijk. Door op onderstaande link te klikken, maakt u de safari al een klein beetje mee. U treft dan meer foto’s, informatie over de accommodaties en gebieden aan. Veel plezier en neem bij vragen gerust contact op met ons.

Zimbabwe Hoogtepunten 

Eventueel deze safari aanpassen?

Bovenstaande safari is een voorbeeld safari. Natuur lijk is het mogelijk om afhankelijk van het budget van de genoemde accommodaties af te wijken. In de regel begroten we deze voorbeeld reizen omdat we voor het betreffende jaar in uw voordeel betere combinatie prijzen krijgen of vinden dat betreffende accommodaties een juiste of betere prijs/kwaliteit verhouding hebben. Maar bijna elke route is aan te passen aan uw wensen en uw budget. Er zijn erg veel mogelijkheden en de accommodaties die we op de website aangeven kunnen u hierbij helpen. Staat een bepaalde accommodatie er (nog) niet bij, dan houdt dat niet in dat we deze accommodatie niet aan kunnen bieden. Vraag ons dus ten allen tijde naar de mogelijkheid om uw wens in te vullen. Het moet wel heel erg gek zijn wanneer we uw wens niet in kunnen vullen. Daarbij willen we wel aan bepaalde kwaliteitseisen blijven voldoen.

Verlengingsmogelijkheden

Deze safari biedt uitstekende mogelijkheden om te verlengen. Aan het begin van de safari is het mogelijk om uw safari in Botswana te verlengen. Aan het einde van de safari is het mogelijk om langer in Zimbabwe te blijven. 

Bagage limiet

Vanwege de binnenlandse vlucht(en) kent deze safari de volgende bagagelimiet per persoon.
Een reistas (geen harde koffers) van maximaal 15 kg en één stuk handbagage van maximaal 5 kg.

Route kaart

De route kaart kunt u vinden wanneer u op de betreffende link klikt onder het kopje "Wilt u dat uw zintuigen nog meer geprikkeld worden?"« Terug naar het overzicht

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap