Zoeken

Zimbabwe gerelateerde links

- Wikipedia Zimbabwe
- Zim. Tourism Authority
- BBC pagina Zimbabwe

Veiligheid

Zimbabwe is voor de toeristen momenteel weer een overwegend veilig land. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal en zakkenrollen voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand. Voor meer reisadvies klik hier

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. November t/m maart is het echter regentijd.

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Zimbabwe safari reizen - maatwerk

Zimbabwe maatwerk safari reizen.

De specialiteit van Going Africa Safaris is het leveren van maatwerk. Zodra we niet spreken over een groepssafari met vaste vertrekdatums en routes, hebben we al te maken met een maatwerk safari. Als geen ander herkennen we de meerwaarde van maatwerk. Ons motto is “less is more”. Geen haastwerk tijdens de maatwerk safari in Zimbabwe om zoveel mogelijk proberen te zien in zo min mogelijk tijd. Nee, verleng uw verblijf in een specifiek gebied met een nachtje meer en uw kans op bijzondere ontmoetingen met dieren in het gebied is vele malen groter. Geniet van de omgeving, u heeft meer rust en leert het betreffende gebied beter kennen. Onze jarenlange ervaring heeft ons dat geleerd. Als geen ander kent Going Africa Safaris de mogelijkheden die Zimbabwe te bieden heeft. Of het nu gaat om luxe of comfortabele lodge safari’s, een kanosafari, een wandelsafari of een andere safari vorm. Maatwerk is ons werk. 

Zimbabwe hebben we meerdere keren in verschillende seizoenen en op diverse manieren bezocht. Zo hebben we 12 nachten achter elkaar in Mana Pools doorgebracht mede om de diverse lodges en tented camps goed te leren kennen en te ervaren welke lodge of tented camp de beste is in het benaderen van wildlife. Zo kwamen we er achter dat er best verschil is in de manier waarop activiteiten worden uitgevoerd en ook waar u het best kunt verblijven wanneer u bijvoorbeeld de wilde honden, olifanten of zelfs leeuwen te voet wilt benaderen. Daarbij hebben we ook de overtuiging gekregen dat u niet persé in de duurste accommodaties hoeft te verblijven om de beste wildlife ervaringen te hebben.

Nu Zimbabwe zich voor het toerisme weer helemaal heeft opengesteld, zijn er recent ook veel lodges en tented camps in Mana Pools en Hwange NP bijgekomen. Zo waren we in mei 2018 de eerste officiële bezoekers die de staff van Verney’s Camp mochten feliciteren met de opening van het prachtige camp.

Hoe werken we.
Heel eenvoudig. Stuur ons een e-mail met zoveel mogelijk informatie over wat u wilt gaan doen, welke gebieden u wilt bezoeken, met hoeveel personen u de maatwerk safari in Zimbabwe wilt maken, hoe lang u op safari wilt en om welke type safari het gaat. We vragen doorgaans niet meteen naar uw maximaal te besteden budget. U bent echter vrij om een indicatie te geven. Vaak kan een bestaande route op onze website als uitgangspunt dienen voor uw maatwerk safari. Er is veel mogelijk en we doen uiteraard ons uiterste best om uw maatwerk safari in Zimbabwe te maken tot één die u nog lang en positief zult blijven herinneren.

Wat mag u verder verwachten.
Een eerlijk en vrijblijvend advies met een juiste prijs/kwaliteit verhouding en waarbij we ook zeggen wanneer uw wensen niet de onze zouden zijn.

Uw eerste stap naar maatwerk en persoonlijk advies.
Ziet u door de bomen het bos niet meer bij zoveel aanbod en heeft u een vraag over één of meerdere bestemmingen, wilt u van ons een uitgebreid voorstel ontvangen of één van de voorbeeld safari’s uit deze brochure of onze website boeken, stuur een email naar paul@goingafrica.com. Na ontvangst van uw e-mail nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Bellen (0572-367950) of een bezoek brengen aan ons kantoor (graag op afspraak), mag natuurlijk ook.

"Een perfecte safari is als een maatpak. Elk afgestemd op basis van specifieke voorkeuren, smaak, wensen, mogelijkheden en de noodzakelijke metingen voor uw maatpak.
Een pak dat perfect zit en u met plezier draagt. Een safari vormgegeven op maat en die u in uw herinneringen voor de rest van uw leven bij u zult blijven dragen"

Going Africa Safaris, sterk in maatwerk.

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap