Zoeken

Veiligheid

Over het algemeen is Zuid Afrika voor de toerist een veilig land, indien van tevoren de nodige maatregelen worden genomen en voorzichtigheid wordt betracht. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. Van februari t/m eind november is de reistijd er goed.  Voor de Kaapstad regio geldt dat het van eind juni tot midden augustus regenperiode is.

Visum/paspoort

U ontvang bij aankomst een gratis visum voor drie maanden. Uw paspoort dient nog 30 dagen na vertrek uit Zuid-Afrika geldig te zijn en twee naast elkaar gelegen lege pagina's te bevatten. 

Zuid-Afrika gerelateerde links

- Fair Trade Zuid-Afrika
Wikipadie Zuid-Afrika
- Sanparks Zuid-Afrika
- BBC Zuid-Afrika
- Ambassade Z-Afrika
- South Africa Airways
- Tourism Board

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Zuid-Afrika comfortabele safari´s

Comfortabele safari's zitten qua comfortklasse tussen lodge safari's en de reguliere kampeersafari's in. Dit type safari vloeit voort uit de normale kampeersafari's. Echter wordt er meer comfort geboden door op bepaalde dagen of in zijn geheel in accommodaties in plaats van tenten aan te bieden. Meer comfort dus. Bij deze accommodaties moet u denken aan goede budget lodge, chalets of tented camps. Over het algemeen wordt dezelfde route afgelegd als de kampeersafari en is het vervoer dezelfde. Een goed alternatief wanneer u meer comfort wilt maar toch niet te duur op safari wilt. Het gaat bij deze safari's om groepssafari reizen.

Unieke comfortabele safari reizen in Zuid-Afrika starten bij Going Africa Safaris.

17-daagse Rainbow route comfortabele safari van Johannesburg naar Kaapstad

Met deze 17-daagse comfortabele en avontuurlijke safari reist u langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika. Dit is een voordelige safari met de comfort van overnachten in lodges, tented camps, chalets of hotel. Is kamperen in Afrika niets voor u? Dit is het alternatief.


Lees meer »

21-daagse comfortabele safari van Kaapstad naar de Victoria watervallen

Met deze 21-daagse comfortabele en avontuurlijke safari reist u door de landen Zuid-Afrika, Namibië en Botswana om in Zimbabwe bij de Victoria Watervallen te eindigen. Dit is een voordelige safari met de comfort van overnachten in lodges, tented camps, chalets of hotel.


Lees meer »

14-daagse comfortabele safari naar Botswana vanuit Zuid-Afrika

Voordelige avontuurlijke comfortabele "overland" safari waarmee u door de landen Zuid-Afrika en Botswana reist om in Zimbabwe bij de Victoria Watervallen te eindigen. Via Khama Rhino Sanctuary naar de noordelijke parken van Botswana.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap