Zoeken
Veiligheid

Over het algemeen is Zuid Afrika voor de toerist een veilig land, indien van tevoren de nodige maatregelen worden genomen en voorzichtigheid wordt betracht. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. Van februari t/m eind november is de reistijd er goed.  Voor de Kaapstad regio geldt dat het van eind juni tot midden augustus regenperiode is.

Visum/paspoort

U ontvang bij aankomst een gratis visum voor drie maanden. Uw paspoort dient nog 30 dagen na vertrek uit Zuid-Afrika geldig te zijn en twee naast elkaar gelegen lege pagina's te bevatten. 

Zuid-Afrika gerelateerde links

- Fair Trade Zuid-Afrika
Wikipadie Zuid-Afrika
- Sanparks Zuid-Afrika
- BBC Zuid-Afrika
- Ambassade Z-Afrika
- South Africa Airways
- Tourism Board

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Zuid-Afrika avontuurlijke kampeersafari´s

Ervaar Zuid-Afrika met Going Africa Safaris.

Zuid Afrika is een republiek in het zuiden van het Afrikaanse continent en is 30 keer groter dan Nederland. Met een kustlijn van 3000 kilometer grenst Zuid-Afrika in oosten verder aan Swaziland, in het noordoosten aan Mozambique, in het noorden aan Zimbabwe en Botswana en in het noordwesten aan Namibië. Ook mogen we Lesotho niet vergeten dat geheel omsloten wordt door Zuid Afrika. Zuid-Afrika is een zeer toegankelijke vakantiebestemming.
Het landschap kent een grote variatie met 21 natuurlijke regio's. De Lesotho hooglanden nemen het grootste deel van het oppervlak van Zuid-Afrika voor hun rekening. Wilt u ruige bergen, uitgestrekte steppen en donkere bossen ontdekken tijdens uw vakantie? Zuid-Afrika maakt uw dromen waar!
Zuid-Afrika is een van de meest geliefde en populaire vakantiebestemmingen en heeft veel te bieden zoals een groot aantal wildreservaten, zon, strand en spectaculaire landschappen. Maar ook plaatsen als Kaapstad zijn zeker de moeite waard om wat langer te verblijven.

Unieke selfdrive safari reizen in Zuid-Afrika starten bij Going Africa Safaris.

21-daagse explorer safari van Kaapstad naar de Victoria watervallen.

Met deze 21-daagse spectaculaire en avontuurlijke kampeersafari reist u door de landen Zuid-Afrika, Namibië en Botswana om in Zambia bij de Victoria Watervallen te eindigen. Dit is een voordelig kampeeravontuur waarbij u in een kleine groep een veel gemaakt reistraject aflegt.


Lees meer »

18-daagse Zuid-Afrika, Scenic route safari naar Swaziland en Lesotho

Deze complete reis neemt u mee langs de mooiste plekjes van Zuid-Afrika. Een goedkope reis die u het Afrikaanse leven, de safariparken en de sfeer van Kaapstad laat zien. Van Zuid-Afrika zeggen ze dat het één wereld in één land is!


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap