Zoeken

Veiligheid

Over het algemeen is Zuid Afrika voor de toerist een veilig land, indien van tevoren de nodige maatregelen worden genomen en voorzichtigheid wordt betracht. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. Van februari t/m eind november is de reistijd er goed.  Voor de Kaapstad regio geldt dat het van eind juni tot midden augustus regenperiode is.

Visum/paspoort

U ontvang bij aankomst een gratis visum voor drie maanden. Uw paspoort dient nog 30 dagen na vertrek uit Zuid-Afrika geldig te zijn en twee naast elkaar gelegen lege pagina's te bevatten. 

Zuid-Afrika gerelateerde links

- Fair Trade Zuid-Afrika
Wikipadie Zuid-Afrika
- Sanparks Zuid-Afrika
- BBC Zuid-Afrika
- Ambassade Z-Afrika
- South Africa Airways
- Tourism Board

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Zuid-Afrika self drive safari reizen,

Ervaar Zuid-Afrika met Going Africa Safaris.

Zuid Afrika is een republiek in het zuiden van het Afrikaanse continent en is 30 keer groter dan Nederland. Met een kustlijn van 3000 kilometer grenst Zuid-Afrika in oosten verder aan Swaziland, in het noordoosten aan Mozambique, in het noorden aan Zimbabwe en Botswana en in het noordwesten aan Namibië. Ook mogen we Lesotho niet vergeten dat geheel omsloten wordt door Zuid Afrika. Zuid-Afrika is een zeer toegankelijke vakantiebestemming.
Het landschap kent een grote variatie met 21 natuurlijke regio's. De Lesotho hooglanden nemen het grootste deel van het oppervlak van Zuid-Afrika voor hun rekening. Wilt u ruige bergen, uitgestrekte steppen en donkere bossen ontdekken tijdens uw vakantie? Zuid-Afrika maakt uw dromen waar!
Zuid-Afrika is een van de meest geliefde en populaire vakantiebestemmingen en heeft veel te bieden zoals een groot aantal wildreservaten, zon, strand en spectaculaire landschappen. Maar ook plaatsen als Kaapstad zijn zeker de moeite waard om wat langer te verblijven.

Unieke selfdrive safari reizen in Zuid-Afrika starten bij Going Africa Safaris.

Prijsindicatie

Omdat het zoeken iets eenvoudiger te maken door bij onderstaande overzicht een prijsindicatie te geven met aantallen €€€€€.

Daarbij gaan we er vanuit dat het om een prijs per persoon gaat en "vanaf" is. In de meeste gevallen gaat het dan om reizen in het laag- of groene seizoen. Hoogseizoenprijzen zijn dus hoger.

Minder dab € 1000 = <€
€ 1.000 tot € 2.000 = €
€ 2.000 tot € 3.000 = €€
€ 3.000 tot € 4.000 = €€€
€ 4.000 tot € 5.000 = €€€€
€ 5.000 of hoger = €€€€€

Selfdrive Kruger, Swaziland & KwaZulu-Natal

14-daagse selfdrive langs de hoogtepunten Kruger, Swaziland & KwaZulu-Natal €€


Lees meer »

Selfdrive West Kaap en Tuinroute (budget)

Selfdrive West Kaap & Tuinroute Zuid-Afrika, een 13-daagse selfdrive door de West Kaap en de tuinroute van Zuid-Afrika. (Budget) < €


Lees meer »

Selfdrive KwaZulu-Natal Cultuur, Bush & Beach

Selfdrive KwaZulu-Natal Cultuur, Bush & Beach is een 11-daagse selfdrive naar KwaZulu-Natal met een mix van cultuur, wildlife en strand.  


Lees meer »

Selfdrive Kaapstad, Wijngebieden, Tuinroute en Kichaka Game Lodge

Selfdrive Kaapstad, Wijngebieden, Tuinroute en Kichaka Game Lodge naar onder andere Kaapstad, Franschhoek, Hermanus en Knysna


Lees meer »

Selfdrive Kaapstad, Franschhoek, Oudshoorn, Oost Kaap en Umakhala GR.

Selfdrive Kaapstad, Franschhoek, Oudshoorn, Oost Kaap en Amakhala GR.


Lees meer »

Selfdrive Tuli, Kruger en Makalali

Selfdrive Tuli, Kruger en Makalali naar Mashatu Main Camp in Botswana, The Outpost in Noord Kruger en Garonga Safari Camp ten westen van Kruger. €€€€


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap