Zoeken

Veiligheid

Tanzania is een overwegend veilig land. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal en zakkenrollen voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Deze bepalingen wijzigingen regelmatig.

Beste reistijd

Tanzania kan het hele jaar door bezocht worden. De maanden februari, maart en juni tot september zijn topmaanden.

Tanzania gerelateerde links

- Wikipedia Tanzania
- Tanz. Tourist board
- Tanzania Overheid
- BBC Tanzania

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Zuid-Tanzania safari´s

Een Zuid-Tanzania safari is zo anders dan een safari in het drukkere noorden van Tanzania. Zuid-Tanzania safari’s worden in de regel dan ook meer gemaakt door reizigers die al eerder of zelfs meerdere malen in Tanzania en/of Afrika zijn geweest en toe zijn aan iets exclusievers. Zuid-Tanzania safari’s kenmerken zich dan ook door een ander en evenzo fraai en ook afwisselend landschap. U deelt deze belevenis met minder mensen en geniet tijdens de bijzondere momenten met de wilde dieren dus ook meer exclusief.

Hoewel het aantal wilde dieren enorm is, bent u als reiziger niet meer op zoek naar de groter aantallen, maar naar de bijzondere momenten en gebieden om optimaal te genieten en zonder druk zoveel mogelijk te moeten zien. 
Zuid-Tanzania is dan een goede bestemming.

De meeste Zuid-Tanzania safari’s starten en eindigen in Dar es Salaam hoewel er ook een mogelijkheid is om het noorden goed te combineren met een dagelijkse vlucht tussen Ruaha en Arusha. Ook een strandverlenging is eenvoudig te realiseren met Zuid-Tanzania safari’s.

Wildlife gebieden die u tijdens een Zuid-Tanzania safari kunt bezoeken zijn: Selous GR, Ruaha NP, Mikumi NP en Udzungwa Mountains. Terwijl u in het zuiden van Tanzania bent is ook een combinatie met wildlife gebieden zoals Katavi NP, Mahale Mountains NP en Gombe Stream NP te maken.

Boek uw Zuid-Tanzania safari’s bij Going Africa Safaris. Hieronder staan enkele voorbeelden.

Prijzen in Amerkaanse Dollars (USD) ($)De lodge safari’s zijn gebaseerd op de Amerikaanse Dollar (USD). Reden voor ons om de prijzen ook in USD op de website te presenteren. Daarmee bereiken we dat we altijd de juiste prijs presenteren. Bij boeking rekenen we de USD prijs om in EURO’s. Daarmee betaalt u ook altijd de juiste prijs.
Bij gunstigere koersen wordt de prijs dus gunstiger en gaat het voordeel dus ook volledig naar u toe en profiteert u van een goedkopere safari. Dat lijkt ons wel zo eerlijk en het voordeel kan al snel oplopen naar een behoorlijk bedrag aan besparing. 

11-daagse Luxe fly-in safari Selous GR, Ruaha NP en Ras Kutani

Een prachtige fly-in safari naar de afgelegen wildlife gebieden Ruaha National Park en Selous Game Reserve met een afsluiting bij Ras Kutani in Zuid-Tanzania. Dit is een safari in haar puurste vorm en met alleen maar top accommodaties en top bestemmingen.


Lees meer »

10-daagse Selous en Ruaha fly-in tented camp safari

Met deze fly-in safari bezoekt u de wildlife gebieden Ruaha NP en Selous GR in het nog niet druk bezochte en ongerepte zuiden van Tanzania. U overnacht in rustieke en authentieke tented camps.


Lees meer »

9-daagse safari naar de hoogtepunten van Zuid Tanzania.

Met deze 9-daagse safarinaar de hoogtepunten van Zuid Tanzania reist u naar belangrijkste wildlife gebieden van Zuid-Tanzania. 


Lees meer »

11-daagse Fly-in lodge safari naar Zuid en West Tanzania naar Mikumi, Udzungwa Mountains, Ruaha en Katavi.

Met recht wordt dit ook wel een de ultieme safari genoemd. Deze prachtige en avontuurlijke fly-in lodge safari brengt u naar de beste maar nog weinig bezochte parken zoals Mikumi, Ruaha en Katavi NP in west en zuid Tanzania. Deze exclusieve fly-in lodge safari laat u de best bewaarde geheimen van Tanzania zien.


Lees meer »

11-daagse Zuid Tanzania luxe fly-in lodge safari

Deze "bush and beach" luxe fly-in lodge safari naar Zuid-Tanzania is een uitstekende combinatie voor het ontdekken van de nog weinig bezochte parken en misschien wel het meest rustige strand van Tanzania.


Lees meer »

15-daagse Zuid Tanzania luxe fly-in lodge safari naar Mikumi, Udzungwa Mountains, Southern Highlands, Ruaha en Lazy Lagoon.

Met recht wordt dit een highlight fly-in lodge safari genoemd. Deze prachtige fly-in lodge safari brengt u naar de beste maar ook nog weinig bezochte gebieden in het midden en zuiden Tanzania, t.w. Mikumi, Udzungwa Mountains, Southern Highlands, Ruaha en Lazy Lagoon.


Lees meer »

15-daagse West en Zuid Tanzania fly-in lodge safari naar Mikumi, Udzungwa Mountains, Ruaha, Katavi en Swahili coast.

West en Zuid Tanzania fly-in lodge safari. Met deze prachtige fly-in lodge safari bezoekt u de nog niet drukbezochte parken in het westen en zuiden van Tanzania met een afsluiting bij Swahili coast. "The Best Kept Secret" is een passende naam voor deze geweldige fly-in lodge safari.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap